Hinnasto

Ilmakuvaustöiden hinnasto

Petäjäveden Metallin laajennus

Petäjäveden Metallin laajennus

Ilmakuvaustöiden hinnoittelu on useimmiten kohtalaisen haastavaa – jokainen keikka on erilainen sekä asiakkaan tarpeiltaan, että ympäristöltään. Pääsääntöisesti emme voi antaa kiinteää hintaa tietämättä mistä on kysymys. Tästä syystä pyydämmekin sinua ottamaan meihin yhteyttä ja kertomaan lisää.

Selkeyden vuoksi olemme kuitenkin hinnoitelleet yksityishenkilön kiinteistön valokuvaustyön:

Kiinteistökuvaus – asiakkaalle kaksi erilaista digitaalista kuvaa jotka asiakas saa valita vedosten joukosta – 250e (sis. alv 24%) – matkakustannukset sopimuksen mukaan. 

Jännät, erikoiset ja kummalliset keikat, kysy!

Jos sinulla on joku mielenkiintoinen, uusi tai jännittävä yhteistyöidea – ota yhteyttä ja puhu meidät projektiin mukaan! Tästä olisi varmasti hyötyä molemminpuolisesti. Katsotaan hinta sellaiseksi, että homma saadaan toteutettua. Mikäli kuvattava kohteesi on kauempana Keski-Suomesta on toimii  Pohjanmaalla yhteistyökumppaninamme toimii RC ilmakuvaus.

Yleistä kaikista kuvista:

Asiakas saa kuviin käyttöoikeuden siten, että kuvia voi käyttää vapaasti kaikkialla: internetsivuilla, kirjoissa, mainoksissa etc. Ilmakuvaajat.fi pidättää itsellään oikeuden käyttää kuvia mainos ja referenssikäytössä ellei toisin erikseen sovita. Kaikista asiakkaan valitsemista loppukuvista toimitamme sekä jpg & tiff -versiot. Kuvat toimitetaan lähtökohtaisesti sähköposti Dropbox.com -palvelun kautta. Kuvien katseluun ei tarvitse tunnuksia palveluun.

Kaikissa keikoissa pidätämme oikeuden kieltäytyä kuvauksesta, mikäli emme usko sen olevan syystä tai toisesta turvallista. Emme lennä sateella, emmekä liian kovalla tuulella. Safety first!